Понуди за работа

Ние Ви помагаме да напредувате.

Услуги за личен развој

Кариерно советување

Да знаеш како, во суштина е се. Успехот или неуспехот зависи од Вашиот пристап.

Нашиот консултант ќе работи со Вас за да ги разберете Вашите цели, ќе Ви даде поддршка при идентификување на истите и ќе Ви препорача одредени опции кои одговараат на Вашите специфични околности/моментални услови.

Без разлика на тоа дали сте кандидат со 10 годишно искуство во менаџмент, барате работа по прв пат или ја барате Вашата работа од соништата, Профил е тука за  да Ве поддржи во текот на целиот процес.

Црвена вода 4/2

1000 Скопје

Македонија

телефон: + 389  2 3120 968

факс: + 389  2 3110 968

E-mail: info@profil-group.com.mk