Контакт:

Искористете ги новите практични знаења на HRM на Профил Груп – јавете ни се да разговараме за Вашите специфични барања:

+ 389  2 3120 968

Алтернативно, испратете ни е-маил на:

info@profil-group.com.mk 

Или посетете нѐ во седиштето на Профил Груп:

Профил Груп ДОО Скопје 

Црвена вода 4/2, 1000 Скопје

Македонија